wtorek, 8 marca 2011

DZIEŃ KOBIET Z TELEWIZJĄ TARNOBRZEG 2011

Szczególną atencją w Dniu Kobiet płeć przystojna WTZ obdarzyła płeć piękną. Zarówno uczestnicy, jak i instruktorzy przygotowali dla swoich koleżanek kameralne przyjęcie z szampanem i autorską sałatką instruktorki Ewy Giec, wykonaną pod jej kierunkiem przez rehabilitanta Grzegorza Stępnia. Panowie mieli okazję wyściskać swoje koleżanki, podczas wręczania wiosennych tulipanów.
Następnie odbył się program satyryczny z udziałem uczestników, a nasz warsztatowy trubadur Jan Dryka wykonał repertuar muzyczny o treści pochwalnej na cześć płci pięknej, po czym rozdano drobne upominki.

Wyjątkowym wydarzeniem tego dnia było spotkanie w redakcji Miejskiej Telewizji Tarnobrzeg, gdzie z okazji Dnia Kobiet między godziną 12.00 a 15.00 zorganizowano losowanie nagród i kuponów, ufundowanych przez lokalne firmy. Wśród wylosowanych upominków instruktorki i uczestniczki WTZ mogły się nacieszyć: kuponem na manicure japoński oraz masaż ujędrniający twarz i szyję w salonie kosmetycznym SISSI (Basia Florkiewicz), zestawem kosmetyków Nivea, zasponsorowanym przez Sklep Astor (Marysia Szewc), biżuterią z krzemienia pasiastego - Sklep Foto - Prestige (Monika Nowocin), kuponem na mikroskopową analizę żywej kropli krwi wraz z konsultacją - Centrum Odnowy Zdrowia Liliana Lech (Kasia Kobylarz), kuponami na dwuosobową kolację w Restauracji Dębianka (Karolina Pietrzyk oraz Kasia Grębowiec), kuponami na dużą pizzą w Quattro (Dominika Poloczek oraz K.O. Kinga Wilgosiewicz).
Wszystkie Panie opuściły redakcję TV Tarnobrzeg uszczęśliwione i usatysfakcjonowane.

oprac. i foto kinga.wilgosiewicz











Ze względu na powtarzające się pytania i wysokie zainteresowanie autorską sałatką instr. Ewy Giec podajemy przepis na sałatkę do informacji publicznej :)
- kurczak smażony w przyprawie gyros,
- ogórki konserwowe,
- kapusta pekińska,
- kukurydza,
- czerwona cebula,
- jaja,
- ser żółty,
- sos włoski + francuski wymieszać w 1/3 szklanki wody,
połączyć majonez z jogurtem naturalnym i sosem,
dodać koperek suszony lub świeży i dwa ząbki czosnku,
sól, pieprz do smaku
:)
smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz